maanantai 13. kesäkuuta 2011

RSS-syöte !!! ??? ;o)

Nyt tämä bloggaaja on edennyt "opinnoissaan"; Kuulin jostakin, että kunnon blogissa tulee olla mahdollisuus tilata "syöte". Huh! Ensin siis tutkimaan, mikä ihmeen syöte?
Nyt oletan ymmärtäväni vähän paremmin, ja toivottavasti tämän opettelun myötä koko ajan enemmän.

Blogin paljon mainostetussa oikeanpuoleisessa palkissa on nyt "Tilaa"-namikka. Jos juttu on Sinulle tuttu, niin sitten vain tilaamaan. Tässä kuitenkin keltanokkaisen bloggaajan rautalanka-ohjeet... jos nimittäin joku on yhtä ymmällään kuin mie muutama tunti sitte... (Ja jos horisen ihan höpöjä, niin korjaattehan!) :o)

Samoilla Google-tunnuksilla, joilla olet kirjautunut tähän blogiin, voit ottaa käyttöösi syötteen lukuohjelman. Googlella se on Google Reader.
Syötteen lukuohjelma mahdollistaa sen, että voit tuota "Tilaa"-namikkaa painamalla tilata itsellesi viimeisimmät päivitykset blogin tapahtumista. Eli Sinun ei tarvitse käydä jatkuvasti katsomassa onko blogiin tullut jotakin uutta. Sen sijaan saat syötteenlukijapalveluun ilmoituksen päivityksestä. En ole tuota itsekkään vielä aivan loppuun saakka kokeillut, mutta olin ylen onnellinen kun sain/ löysin nuo välineet tuohon palkkiin.

Uskon, että tämä on meille kaikille mukavampaa! Toki tuo laskuri ei naputtele aivan samaan tahtiin ylöspäin. Mutta koitan muistaa, ettei se taida tässä se pääasia olla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti