MMM

Mitä? Missä? Milloin?

Kuvaus blogin taustoista ja käyttötarkoituksesta;

Blogin tausta-arvo on kierrätysmateriaalien hyödyntäminen.

Blogin pääkäyttäjä, mie-Mari, olen bloggaamista opetteleva ohjaustoiminnan opiskelija.
Opinnot lähestyvät loppuaan. Jo nyt suren sitä että se yhteisöllinen jakaminen, jota opiskeluympäristössä saamme kokea, päättyy. Tämän blogin ajatus on koota yhteen ideat ja ihmiset.
Mukaan ovat tervetulleita KAIKKI asiasta tai sen vierestä kiinnostuneet!

Maailmassa on paljon kirjallisuutta ja ideoita kierrätyksestä. Tämä on yhdenlainen koontipaikka hyväksi koetuille löydöille sekä uusille ja vanhoille välähdyksille.

Blogi ja tutkimus sen toimivuudesta tällaisena foorumina on opinnäytetyöni osa. Siksi olen ylen onnellinen jos saisin aktiivisia osallistujia mukaan ideoimaan! Markkinointikirjettä levitän laajan opiskeluyhteisölleni, ja sitä kautta kaikkialle maailmaan...aiheesta kiinnostuneille ihmisille!


Minulle voi sähköpostailla kiinnostuksensa olla mukana "osallistuja"-statuksella. Lähetän kullekin sitten kutsun sähköpostiin. Osallistuminen edellä kerrotulla tavalla mahdollistaa sen, että voitte kirjoittaa ideoitanne ja lähettää toteutuksista kuvia samanlaisena "postauksena" kuin minunkin kirjoitukset, ei pelkästään kommentteina. Opinnäytetyötäni varten on tarkoituksenani lähettää pieni kysely osallistuneille ensimmäisen ideointisession jälkeen.

Tarkoituksena on kokeilujen pohjalta luoda yhteisöllisen ideoinnin paikka ja edullisten ideoiden sähköinen varasto. Eli kaikki ehdotukset blogin parantamiseksi ovat tervetulleita.

Blogissa esittelen tekniikan ja tekemisen. Osallistujat voivat "Uusi teksti"-työkalun avulla lähettää sivustolle ideoita siitä mistä ko. tekemisen voi toteuttaa. Kuva ja lyhyt selostus käytetyistä materiaaleista on enemmän kuin tervetulleita. Sivupalkin diaesityksestä saamme sitten yhteisiä ideoitamme ihastella.

Näin saamme useiden ihmisten hyvät, hassut, upeat, ennen näkemättömät ja hölmöt sekä briljantit ideat kiertoon ja ajatuksissa edelleen jalostettavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti