Nyt ideoitavana!

Nyt on lopputyö sillä mallilla, että on aika aloittaa uusi ideointiprosessi!
Kyselin teiltäkin, osallistujat, ideoita uusiin projekteihin! Vuodenaikoihin liittyvät ideoinnit saivat kannatusta monilta, joten seuraavaksi...
Joulu lähestyy... ja olen jo pitkään haaveillut itsekin pääseväni porukalla ideoimaan jotakin jouluun liittyvää! Sitten tulikin eiliset kympin uutiset ja sen loppukevennys. Siinä kaksi norjalaista miestä esittelivät neulomiaan joulupalloja!!! Joulupallojen materiaalimahdollisuudet ovat jostakin syystä inspiroineet minuakin jo aikaisemmin, niinpä viimein otan aikaa istahtaa koneen ääreen... laittamaan alulle tätä prosessia!

Ensiksi haluan näyttää teille yhden palloistani, koulutyönä tehty pitkäaikainen haave. Tuohon nypertämiseen ei tuntunut koskaan olevan tarpeeksi aikaa, mutta kun luovan askartelun kurssilla sai toteuttaa myös pitkään muhineita ideoita ja kokeiluja, niin tämmöisen sain tehtyä!


Pallon yläosassa rikkoutuneesta joulupallosta sievä kanta ja ripustin, alhaalla kantanappi, pallon sisustana dödö-pullon pallo! Niin, ja päällä tietenki pikkuhelmiä ohueen metallilankaan pujoteltuna! Reikä pallon ylä- ja alapäähän, ja sitten pujotellaan! Mukavaa, mutta ei ehkä löis leiville! Mutta ei ole kyllä tarkoituskaan!!! Nautiskellaan vain tekemisestä!

Tämän kertaisena aiheena on siis JOULU! Olisiko kukaan osannut arvata? ;o)
Joulupallo, joulukoriste, joulutähti, joulu... mitä vain!

Ei mainoksena, mutta ideana, liitän tähän neulotuista joulupalloista videonpätkän.


Palloillaan ja paljon muuta!
t. Mari