tiistai 8. marraskuuta 2011

Neulotut pallot

Eilen katselin kylppärin jämäpussukkaa eli pussia, johon olen laittanut kaikkea teoriassa poisheitettävää, mitä ei kuitenkaan haluaisi heittää pois. Sieltä löytyi kaksi sydänrasiaa, jossa on ollut sellaiset jalkakylpy-yrtit ja suolat.
Kaapista löytyi myös runsaasti jämälankoja neulomisista, ja askartelulaatikoista vanhoja pakettinauhoja sekä muutamia paljetteja parin viikon takaisesta paidankoristelu-urakasta. Näitäpä niistä syntyi:
 

Tein isolla koukulla pylväitä lisäten, ja päällä kun neuloin sydämen umpeen, kurrasin tuon keskikohdan kiinteillä silmukoilla. Lopussa kiinnitin nuo nauhat sinne sydänrasian sisään niin, että sisäpuolelle jäi solmu varmistamaan nauhan kiinnipysymistä. Keveitä mutta ihanan pullukoita koristeita tuli!

3 kommenttia:

 1. Hyvä Keittiössä tolskaaja!
  Tuo on juuri kierrätystä parhaimmillaan, ainakin minun mielestäni! Ihania koristeita!

  Tekemisenilo moninkertaistuu! Huomattavasti helpompaa on ostokamppeista tehdä nättiä, mutta siinähän on tekijälle mieluista lisähaastetta; kuinka tehdä nättiä siitä mitä "sattuu" olemaan!
  Näin ajattelee: Mari

  VastaaPoista
 2. morjens!
  Itse löysin pääsiäiseltä jääneet (jätetyt) vastaavat munan muotoiset muovi rasiat... virkkasin jämälangat ja sain hauskat pääsisäkoristeet!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa huomata pientä eloa täällä riihessä...
  Olisiko tuossa Saijan ideassa pientä aasinsiltaa keväisempään aiheeseen...!
  Saija, olis ihana nähdä kuva niistä sinun pääsiäiskoristeista!

  VastaaPoista