maanantai 30. toukokuuta 2011

Kysymys ideoijille...

Ihanaa kun ideointi on päässyt käyntiin!
Taina ja Keittiössä tolskaaja ovat lähettäneet ideoita jalostettavaksi. Kiitos niistä! Mietin täällä nyt tunniste-asiaa... Mikä tunniste tulleille ideoille?
Oma alku-ajatukseni on, että kokoaisimme "Eka ideointi"-tunnisteen alle materiaali-ideoita tuon esittelemäni helpon kirjansidonta tekniikan oasalta. Toki haluan kyllä mieltää myös niin, että soveltaen melkein mistä tahansa voi tehdä esim. kirjan kannet.
Miten haluaisitte, kullanarvoiset osallistujat, laitanko uuden tunnisteen, jonka alta löytyisi kaikki pinnalla jylläävät ideat? Esimerkiksi "Pulppuavien ideoiden laari"? Silloin olisi looginen paikka kaikille ideoille ja ajatuksille jotka odottavat malttamattomina esillepääsyä ja jakamista. Olisiko Miiris tämä oikea paikka sinunkin ideallesi, jonka olemassaolosta kerran vinkkasit?
Kun kesäkuun lopussa päättyy tämä varsinainen eka ideointi, tulee mietintään mikä olisi seuraava ideoinnin kohde. Sieltä "Pulppuavien ideoiden laarista" voisi ehkä sitten luontevasti löytyä jotain jatkoideoitavaa... vai tarvitaanko edes mitään "varsinaista tokaa ideointia"? Vai ideoidaanko vain? Ja keskustellaan? No - nuo ovat sitten niitä kyselyssä vastaan tulevia asioita...!
Tässä teille kaikille kukka!
Ideoimisiin! Mari

2 kommenttia:

  1. Pulppuavien ideoiden laari olisi varmasti sopiva, ja Eka ideointi sitten liittyen sidontatekniikkaan.:)

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Tuo laari on oikein hauska idea ja nimi! :)
    t.Miiris

    VastaaPoista